Wat moet je meenemen naar cbr theorie examen

Wat moet je meenemen naar CBR theorie examen? Om jou zo goed mogelijk op het theorie examen voor te bereiden verteld 100% Geslaagd precies wat de benodigdheden zijn voor het maken van een CBR theorie examen.

Voorbereiding CBR theorie examen

Als u zich goed voorbereidt, kunt u zich beter op uw theorie-examen concentreren. Daarom is het goed om te weten welke voorbereiding u dient te treffen voor het maken van het CBR theorie examen. De toelatingseisen, het aantal examenvragen, het aantal fouten dat u mag maken, de tijdsduur en de exameneisen verschillen per examen. Om dit in te zien verwijzen we door naar een ander artikel op onze website.

Naast examengericht de theorie leren, is het goed om rekening te houden met de dag van het theorie examen zelf. Op deze dag is de druk namelijk voelbaar en wil je niks aan het lot over laten. Daarom is het goed om altijd 30 minuten voor aanvang van het CBR theorie examen op locatie aanwezig te zijn. Verder, raden we aan om alle stappen die je doorloopt voordat het theorie examen begint goed door te nemen.

Wat moet je meenemen naar het CBR theorie examen?

Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is het zorgen dat je de juiste benodigdheden voor het theorie examen bij je hebt. Daarom hebben we een lijst gemaakt van alle zaken die aanwezig moeten zijn bij het afnemen van het CBR theorie examen.

Geldig legitimatiebewijs

Om het theorie examen te mogen maken, dien je jezelf van te voren te kunnen identificeren. Dit doe je door middel van een geldig legitimatiebewijs. Zorg er dan ook voor dat het paspoort of de ID kaart nog geldig is. Wanneer een identiteitskaart ontbreekt of verlopen is, kan je het theorie examen niet afnemen. 

Reserveringsnummer

Zodra je het CBR theorie examen aangevraagd hebt, ontvang je een reserveringsnummer per e-mail. Print de bevestigingsmail van het CBR uit, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Hierdoor weet je zeker dat je het reserveringsnummer bij je hebt.

Wat neem je mee in de examenruimte

In de examenruimte van het CBR mag je enkel het legitimatiebewijs en het reserveringsnummer meenemen. Andere persoonlijke spullen dien je in de locker op te bergen. Het CBR biedt namelijk gratis kluisjes aan in het examencentrum. Dit geldt dus ook voor je jas. Op deze manier probeert het CBR namelijk fraude te voorkomen. Voordat het CBR examen plaatsvindt, krijg je een kladpapier met potlood zodat je tijdens het theorie-examen ezelsbruggetjes, berekeningen en aantekeningen voor jezelf kunt uitwerken.

Optimale voorbereiding met onze theorie tips

Met de gratis theorie tips van 100% Geslaagd ken jij een optimale voorbereiding op het theorie-examen. Download de gratis theorie tips vandaag nog en voorkom dat je voor het theorie-examen zakt!


Over de schrijver
Wij van 100% Geslaagd zijn er om jouw slagingskans voor het CBR theorie-examen te vergroten. Dit doen we door middel van online CBR proefexamens en examenstof waarmee jij de CBR vraagstelling en inhoud van het examen kunt oefenen of door het aanbieden van een dagcursus. Het is dan ook onze missie dat jij direct voor jouw CBR theorie-examen slaagt. Ongeacht of dit nu voor het bromfiets, motor, tractor of auto theorie-examen is.
Reactie plaatsen