Wat is de dichtstbijzijnde CBR locatie?

Het CBR in Nederland heeft diverse CBR-locaties, waardoor je ten alle tijden bij een dichtstbijzijnde CBR-locatie kunt afrijden of het theorie-examen kunt afnemen. 100% Geslaagd heeft alle CBR-locaties voor het afnemen van het theorie-examen op een rij gezet, zodat je weet op welke locaties het CBR een vestiging heeft.

Wat is het CBR

 Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) is de officiële instantie die de theorie-examens voor het rijbewijs in Nederland afneemt. Deze instantie is belast met het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Het CBR beheert dan ook alle CBR examencentra waar jij het echte theorie-examen kan afleggen. In Nederland zijn er 53 CBR examencentra, waarvan je bij 21 CBR locaties terecht kunt om je theorie-examen af te leggen. Deze gegevens over de verschillende CBR examencentra hebben we verzameld en overzichtelijk gemaakt op deze pagina.

CBR locaties voor het theorie-examen

Het CBR heeft op dit moment 21 locaties, waar het CBR theorie-examen afgenomen wordt. Hieronder vindt je de lijst van alle examencentra, zodat je weet welke CBR locatie het meest gunstige voor het afnemen van jouw theorie-examen is.

CBR locaties Nederland op alfabetische volgorde:

Alkmaar
CBR Alkmaar
Olympiaweg 28
1816MJ Alkmaar

Amsterdam
CBR Amsterdam
Naritaweg 150
1043CA Amsterdam

Arnhem
CBR Arhnem
Hazenkamp 10
6836BA Arnhem

Barendrecht
CBR Barendrecht
Zwaalweg 1
2991ZC Barendrecht

Breda
CBR Breda
Heerbaan 4
4817NL Breda

Deventer
CBR Deventer
Duisburgstraat 10
7418BK Deventer

Eindhoven
CBR Eindhoven
Hoevenweg 20
5652AW Eindhoven

Enschede
CBR Enschede
Burgemeester Stroinkstraat 300
7547RJ Enschede

Goes
CBR Goes
M.A. de Ruijterlaan 2
4461GE Goes

Groningen
CBR Groningen
Protonstraat 3
9743AL Groningen

Haarlem
CBR Haarlem
Professor Eijkmanlaan 2 -4
2035XB Haarlem

Hoogeveen
CBR Hoogeveen
Grote Beer 20
7904LW Hoogeveen

Leeuwarden
CBR Leeuwarden
Douwe Tammingawei 30
8914BK Leeuwarden

Leusden
CBR Leusden
Fokkerstraat 21
3833LD Leusden

Maastricht
CBR Maastricht
Stadionplein 34 37-40
6225XW Maastricht

Rijswijk
CBR Rijswijk
Lange Kleiweg 30
2288GK Rijswijk

Schelluinen/Gorinchem
CBR Schelluinen/Gorinchem
Sportlaan 2 A
4209AX Schelluinen

Utrecht
CBR Utrecht
Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Venlo
CBR Venlo
Antoniusplein 2
5921GV Venlo

Zwolle
CBR Zwolle
Branderweg 15
8042PD Zwolle

Het reserveren van een theorie-examen bij het CBR

Het reserveren of inschrijven voor een CBR theorie-examen kan ingewikkeld zijn. Om ervoor te zorgen dat je geen onnodige kosten aan het theorie-examen kwijt bent, heeft 100% Geslaagd een blog geschreven waarin stapsgewijs uitgelegd wordt hoe jij je voor het theorie-examen van het CBR aanmeld.

Wil je alvast voor het theorie-examen oefenen?

Of je nu het auto, motor, scooter of tractor theorie-examen doet, het is belangrijk dat je van te voren door middel van oefenexamens goed oefent. Hierdoor leer je de vraagstelling en de examenstof optimaal kennen en toe te passen voor het examen.

Over de schrijver
Wij van 100% Geslaagd zijn er om jouw slagingskans voor het CBR theorie-examen te vergroten. Dit doen we door middel van online CBR proefexamens en examenstof waarmee jij de CBR vraagstelling en inhoud van het examen kunt oefenen of door het aanbieden van een dagcursus. Het is dan ook onze missie dat jij direct voor jouw CBR theorie-examen slaagt. Ongeacht of dit nu voor het bromfiets, motor, tractor of auto theorie-examen is.
Reactie plaatsen