trekker-theorie-examen-oefenen

CBR tractor theorie-examen oefenen

Alle bestuurders van Landbouw- of bosbouwtrekkers (LBT) en motorrijtuigen met beperkte snelheid (MMBS) op de openbare weg dienen in het bezit te zijn van een T-rijbewijs (in de volksmond ook wel een trekker rijbewijs genoemd). Om het T-rijbewijs te behalen moet je rijgeschikt zijn en tegenwoordig eerst het tractor theorie-examen van het CBR behalen voordat je met het praktijkexamen mag starten.

Tractor theorie-examen bij het CBR

Het CBR tractor theorie-examen bestaat uit 50 vragen en duurt tussen de 20 en 30 minuten. Van de 50 vragen dien je 40 vragen goed beantwoord te hebben, wil je voor het theorie-examen slagen. De 50 vragen uit het examen bestaan uit verkeersregels, verkeersinzicht en kennis van het voertuig. Op deze manier test het CBR niet alleen je kennis, maar ook je inzicht en vermogen om veilig aan het verkeer deel te nemen. 

Zodra je voor het tractor theorie-examen geslaagd bent, mag je het praktijkexamen uitvoeren om uiteindelijk je T-rijbewijs te behalen. Hiervoor heb je 1,5 jaar de tijd, omdat de geslaagde uitslag van het theorie-examen 1,5 jaar geldig is. 

Tractor theorie-examen oefenen

Door het CBR tractor theorie-examen te oefenen ontwikkel je op een interactieve en effectieve manier meer kennis en vaardigheden om voor het tractie theorie-examen te slagen. Door middel van CBR proefexamens ontdek je snel waarin je jezelf nog kunt ontwikkelen en waarom gegeven antwoorden onjuist is. Door te leren van de fouten en de CBR vraagstelling te begrijpen, ben jij in staat om direct voor het CBR tractor theorie te slagen. 

Om jou hierbij te helpen biedt 100% Geslaagd de mogelijkheid om online het tractor theorie-examen te oefenen. Dit wordt gedaan door middel van CBR proefexamens, waarin je vragen krijgt die je ook in het officiële examen kunt verwachten. Op deze manier ben jij in staat om jezelf goed op het examen voor te bereiden en direct voor jouw tractor theorie-examen te slagen. 

Begin vandaag nog met het oefenen van het tractor theorie-examen.

CBR Trekker - Tractor theorie oefenen online

Reactie plaatsen