klantenservice-100%geslaagd

Klantenservice

Heb je een vraag over je auto-, motor- of scooter theorie? Wil je meer informatie over de theoriecursus of heb je een vraag over het reserveren van je theorie-examen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30. We doen ons uiterste best om je te helpen. Je kunt ons bellen, appen, mailen, of het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op

Contactgegevens

Contactinformatie
100% Geslaagd
Westeinderweg 14
1687 PL Wognum
info@100procentgeslaagd.nl
0229511933
KvK nummer: 75519593Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten met het theoriepakket?

Direct na aanmelding ontvang je een e-mail met een inlogcode voor jouw theoriepakket. Zo kun jij direct aan de slag.

Geven jullie ook dagcursussen?

Nee, wij geven geen dagcursussen. Online oefenen is effectiever. Daarom bieden wij alleen online pakketten aan.

Is dit de snelste manier om je theorie-examen te halen?

Ja. Dit is de snelste en effectiefste methode om je theorie-examen te behalen. Je kunt oefenen op je eigen tempo en tijd.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Je kunt jezelf aanmelden voor het CBR theorie-examen. Wij kunnen jou hier ook mee helpen. Het reserveren van het CBR theorie-examen is binnen 5 minuten geregeld.

Werken jullie samen met het CBR?

Wij zijn geen onderdeel van het CBR. Uiteraard zijn wij op de hoogte gehouden van alle CBR ontwikkelingen.

Zijn jullie examens exact hetzelfde als die van het CBR?

Onze examens zijn een simulatie van de officiële examens. In onze examens hebben wij ook de zogenaamde sleepvraag, single-sleepvraag, invulvragen, de ja/nee/meerkeuze vragen en hotspot vragen net zoals bij het CBR. Op deze manier word je optimaal voorbereid voor het echte theorie-examen. De lay-out is exact hetzelfde.

100procentgeslaagd.nl

Over 100%Geslaagd

Bij 100% Geslaagd helpen we kandidaten slagen voor het theorie-examen bij het CBR. Onze unieke lesmethode maakt leren effectief en leuk, waarbij alle onderdelen van het CBR theorie-examen stap voor stap worden uitgelegd. Onze cursussen zijn geschikt voor elk leerniveau, ook als je moeite hebt met de Nederlandse taal of dyslexie.


We bieden uitgebreide CBR proefexamens aan waarmee je de examenstof op je eigen tempo kunt leren. Deze proefexamens zijn identiek aan het officiële theorie-examen en worden voortdurend geüpdatet om te voldoen aan de nieuwste CBR-normen. Zo ben je altijd goed voorbereid.


Onze missie is om jou direct voor het CBR theorie-examen te laten slagen. We zorgen ervoor dat je effectief kennis maakt met de CBR-vraagstelling en de examenstof, zodat je met zelfvertrouwen en optimale voorbereiding je theorie-examen behaalt.